Program Stevnstrup 2023/2024

I Stevnstrup danser vi hver tirsdag med opstart den 22. august 2023. Vi danser i Stevnstrup Forsamlingshus, Landsbygaden 25, 8870 Langå

Holdplan

På børneholdet snuser vi til en masse forskellige små danse, hvor vi i et roligt tempo bygger flere og flere dansetrin på i løbet af sæsonen. Vi danser til en masse musik, som børnene kender fra Minisjang, Ramasjang, MGP osv., men bruger også stadig nogle af de klassiske danse, der bare bliver ved med at holde.

Holdet er for børnhavebørn fra 3-5 år.

Så skal der fart over feltet. På holdet her danser vi alt fra MGP-danse til hiphop og disco og vi skal have sved på panden og høre en masse god musik. På dette hold arbejder vi med koreografier, der tager længere tid at lære, som vi bygger op over flere måneder, men sniger selvfølgelig også stadig en masse små hurtige danse ind, så der altid er gang i den.

Holdet er for børn i 0.-1. klasse

I løbet af sæsonen bygger vi flere koreografier op og kommer både omkring hiphop, disco og showdance. Vi skal selvfølgelig danse en hel masse, men arbejder blandt andet også med smidighed og teknik, men så alle kan være med. Vi skal danse til god musik og have det MEGA sjovt.

Holdet er for børn i 2.-5. klasse

Er du begynder med stort B på et dansegulv? Så er dette hold noget for dig. Vi starter nemlig helt fra bunden på dette hold. Vi kommer omkring forskellige danse fra cha cha cha til vals, men med udgangspunkt i, at det skal være nemmere at træde ud på dansegulvet til den store familiefest. På holdet holder vi en kort pause halvvejs igennem lektionen.

Holdet er for voksne par i alle aldre, som ikke har danset før.

SÅ SKAL DER SVED PÅ PANDEN! I løbet af en dansetime på dette hold, når vi igennem en masse forskellige danse i flere forskellige genrer. Vi skifter mellem at få pulsen op og arbejde mere i dybden med forskellige muskelgrupper. Dansene er sat sådan sammen, at man selv kan bestemme sværhedsgraden, så ALLE kan være med.

Holdet er for alle over 20 år