Program Hobro 2023/2024

I Hobro danser vi hver torsdag med opstart den 24. august 2023. Vi danser i Multisalen i Hobro Idrætscenter, Amerikavej 22, 9500 Hobro

Holdplan

Dans efter skoletid! Vi kommer omkring flere forskellige stilarter og danser til lækker musik i flere forskellige genrer. I løbet af sæsonen arbejder vi både på fede koreografier, attitude, teknik og fællesskab.

Holdet er for alle fra 6. klasse og op

Har du et barn, der bare ikke kan sidde stille? Holdet her er for de yngste på 2-3 år, hvor mor, far eller en anden pårørende kan være med. Vi danser nogle skønne danse imens børnene bliver klædt på til at gå til dans selv næste år.

Holdet er for børn på 2-3 år. Børn på 3 år kan også gå på næste hold, hvor de går uden en voksen

På børneholdet snuser vi til en masse forskellige små danse, hvor vi i et roligt tempo bygger flere og flere dansetrin på i løbet af sæsonen. Vi danser til en masse musik, som børnene kender fra blandt andet Minisjang, Ramasjang og MGP, men bruger også stadig nogle af de klassiske danse, der bare bliver ved med at holde.

Holdet er for børnhavebørn fra 3-5 år.

OBS OBS OBS!! Grundet den overvældende interesse for holdet, er det ikke længere muligt at tilmelde sig børnedans fra 3-5 år, da alle pladser er besatte. Var du til prøvetime 24. august og har ikke fået tilmeldt dig endnu, er det selvfølgelig stadig en mulighed. Vil du på venteliste til holdet, er du velkommen til at skrive en mail til info@bekkerdans.dk

Så skal der fart over feltet. På holdet her danser vi alt fra MGP-danse til hiphop og disco og vi skal have sved på panden og høre en masse god musik. På dette hold arbejder vi med koreografier, der tager længere tid at lære, som vi bygger op over flere måneder, men sniger selvfølgelig også stadig en masse små hurtige danse ind, så der altid er gang i den.

Holdet er for børn i 0.-1. klasse

I løbet af sæsonen bygger vi flere koreografier op og kommer både omkring hiphop, disco og showdance. Vi skal selvfølgelig danse en hel masse, men arbejder blandt andet også med smidighed og teknik, men så alle kan være med. Vi skal danse til god musik og have det MEGA sjovt.

Holdet er for børn i 2.-5. klasse

Er du begynder med stort B på et dansegulv? Så er dette hold noget for dig. Vi starter nemlig helt fra bunden på dette hold. Vi kommer omkring forskellige danse fra cha cha cha til vals, men med udgangspunkt i, at det skal være nemmere at træde ud på dansegulvet til den store familiefest. På holdet holder vi en kort pause halvvejs igennem lektionen.

Holdet er for voksne par i alle aldre, som ikke har danset før.

Dette hold er for dig, der har gået til dans før på et begynderhold eller et hold for letøvede. Vi arbejder videre med de danse vi kender samtidig med, at vi langsomt udvider repertoiret af danse. Vi holder en kort pause midt i lektionen.

Holdet er for voksne par i alle aldre, der tidligere har gået til dans